Kontakt info

Corbit

Baggersvej 40

DK-3300 Frederiksværk

Telefon +45 7027 0180
Fax +45 7027 0181
Mail info@corbit.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Business Services

Corbit tilbyder IT drifts- og konsulentydelser til mindre og mellemstore virksomhed.

For at yde den bedste service har enhver kunde hos Corbit en fast tilknyttet konsulent. Dette sikrer at konsulenten kender kundes systemer og kunden føler sig tryg. Vores konsulenter arbejder ud fra standarder og best practice, hvilket giver kunden en høj og ensartet service. Samtidig er vi serviceorienteret og kan begå os på alle niveauer i organisationen og respektere alle typer IT brugere uanset deres IT kompetence niveau.

Vi tilbyder bl.a. følgende services til vores kunder:

Net & driftssupport
Nu kan I koncentrere jer om jeres virksomheds primære opgaver og samtidig sikre at I får det optimale ud af jeres netværksinvestering. Med Net & Driftsupport aftale kan Corbit varetage hele eller delvise driftsopgaver og vedligeholdelse af jeres netværk


Opdaterings- / opgraderingsservice

Vær sikker på, at servere, arbejdsstationer, firewalls m.v. kører med de nyeste funktions- og sikkerhedsopdateringer til operativsystemet og programmerne. Corbit vejleder om fordele og ulemper ved opgradering og tilbyder naturligvis også at foretage opgraderingen.


IT-infrastrukturanalyse
Giver dig detaljeret og struktureret overblik over IT-installationen samt forslag til forbedringer.

Dokumentationen beskriver i tekst og skemaform IT- installationen baseret på facts analyseret under forløbet. Corbit analyserer og dokumenterer alle relevante enheder i jeres IT-installation via dokumenterede og afprøvede værktøjer.  Analysen foretages af en af Corbit's supportspecialister. Under analysen er det nødvendigt med adgang til servere og PC’er, med mindre disse kan administreres remote. Derudover er der behov for dialog med virksomhedens IT-ansvarlige.

Følgende dokumenteres:
Servere og PC’er, netværkskomponenter, printere, brugeraccounts, transmissionslinier og Sikkerhed.

Analysen er ikke en driftsteknisk dokumentation, der beskriver rutiner og håndtering af f.eks. fejlsituationer.


Undervisning
Det er vores opfattelse, at udgifterne til IT-uddannelse skal ses som en investering og ikke som en omkostning. I sidste ende er det den enkelte medarbejders indsats, der skaber virksomhedens resultat.

Corbit tilbyder målrettet undervisning, der er tilpasset de enkelte deltageres forudsætninger og behov.

Uanset, om udgangspunktet er et kursus i drift af netværk/servere eller et program (for eksempel Word eller Excel) eller en funktion (for eksempel brevfletning eller diagrammer), så tilrettelægges undervisningen specifikt i forhold til de enkelte deltageres forudsætninger, behov og måde at lære på. På denne måde modsvarer deltagernes udbytte deres indsats i form af tid og andre ressourcer.


Programmering/udvikling
Der findes ikke to virksomheder der er ens i måden drives på eller de services der ydes. Derfor kan der være behov for at udvikle en special tilpasset løsning eller tilrette routiner i den eksisterende løsning. Vi tilbyder vores kunder programmering/udvikling og følger naturligvis med i den teknologiske udviklingen, såvores løsninger udvikles på Microsofts .NET platform.